![](https://dietetykpowszechny.pl/wp-content/uploads/2023/07/IMG_2557-957x1536.jpg)
Blog
Pasta jajeczna z awokado – przepis
Składniki:
- 1 jajko
- 1 mniejsze awokado
- łyżeczka skyru naturalnego
- sól, pieprz, czosnek, płatki chili, sok z cytryny
Pasta jajeczna z awokado – opis przygotowania:
Do miski dodaj ugotowane jajko, dojrzałe awokado i łyżeczkę skyru naturalnego. Rozgnieć wszystko widelcem na pastę i dopraw do smaku solą, pieprzem, czosnkiem, płatkami chili i sokiem z cytryny. Ponownie przemieszaj. Gotową pastę nałóż na kromki chleba, do tego polecam świeżego ogórka i kiełki rzodkiewki
Udostępnij:
![Picture of Ania Jaracz](https://dietetykpowszechny.pl/wp-content/uploads/2023/07/Kopia-–-Projekt-bez-tytulu-2-300x300.jpg)
Ania Jaracz
Jestem certyfikowanym trenerem personalnym oraz instruktorem fitness. Specjalizuje się w kształtowaniu kobiecej sylwetki, bardzo dużo czasu poświęcam na indywidualne poznanie danego przypadku. Regularnie biorę udział w szkoleniach/kursach, co przekłada się lepsze i szybsze wyniki podopiecznych.
Najnowsza wiedza
Ostatnie przepisy
Sprawdź również
- Zapotrzebowanie kaloryczne kalkulator
- Dieta online
- Dieta przy refluksie
- Dieta śródziemnomorska
- Dieta w depresji
- Dieta na dne moczanową
- Dieta lekkostrawna
- Dieta przeciwzapalna
- Dieta przy niedoczynności tarczycy
- Dieta przy zapaleniu wątroby
- Dieta hashimoto
- Dieta PCOS
- Dieta w cukrzycy typu 2
- Dieta insulinooporność
- Dieta bezglutenowa
- Dieta bez laktozy
- Dieta na nadciśnienie
- Dieta matki karmiącej
- Dieta wegańska
- Dieta obniżająca cholesterol