Blog

pizza tost

Pizza tost – przepis

Składniki 1 porcja):

  • 60 g pieczywa
  • 50 g passaty pomidorowej
  • 40 g tartej mozzarelli light
  • Oregano, bazylia, sól, pieprz
  • Świeże zioła do dekoracji

 

Pizza tost – opis przygotowania:

Passatę wymieszaj z ziołami, solą i pieprzem. Posmaruj sosem kanapkę. Dodaj startą mozzarellę i zapiekaj przez ok. 10 minut w 200 stopniach. Gotowego tosta posyp świeżymi ziołami.

 

Wartości odżywcze:

Kaloryczność: 242,7kcal
Białko: 14g
Tłuszcze: 4,5g
Węglowodany: 35,4g

SMACZNEGO! 🙂

Udostępnij:

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Zapisz się do mojego newslettera, aby być na bieżąco

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Koszyk