Blog

Pasta jajeczna – przepis

Jeśli lubisz kanapki to mam dla Ciebie kilka propozycji na pyszne pasty kanapkowe!

Wśród moich propozycji znajdziesz takie pasty jak:

  • Pasta łososiowa
  • Pasta jajeczna
  • Pasta z białej fasolki
  • Pasta śródziemnomorska

Wszystkie propozycje znajdziesz w filmie na moim kanale YT – link zostawię na dole.

 

Składniki (1 porcja):

  • 2 ugotowane jajka
  • 1 łyżka serka śmietankowego
  • 1 łyżka majonezu lekkiego/roślinnego
  • 1 łyżeczka musztardy
  • sól, pieprz

 

Pasta jajeczna – opis przygotowania:

Jajka ugotuj, przełóż do miski i rozdrobnij widelcem. Dodaj serek śmietankowy, majonez, musztardę i całość dokładnie wymieszaj. Dopraw do smaku solą i pieprzem.

 

Wartości odżywcze (1 porcja):

Kaloryczność: 336kcal
Białka: 17g
Tłuszcze: 27g
Węglowodany: 6g

SMACZNEGO! 🙂

Udostępnij:

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Zapisz się do mojego newslettera, aby być na bieżąco

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Koszyk

Kup dietę jesienną w promocyjnej cenie 🍁 KOD: J15 🍁