Croissant z jajecznicą i awokado – przepis

Składniki:

  • 1 croissant
  • 1 łyżka serka śmietankowego
  • szpinak lub inna sałata
  • 1 jajko
  • 3g masło
  • 1/2 awokado
  • sól, pieprz, czosnek, płatki chili

 

Croissant z jajecznicą i awokado – opis przygotowania:

Croissanta przekrój na pół i posmaruj serkiem śmietankowym. Do środka włóż garść szpinaki, jajecznicę i plastry awokado. Całość posyp solą, pieprzem, czosnkiem i płatkami chili.

 

 

Wartości odżywcze:

Kaloryczność: 463 kcal
Białko: 15g
Tłuszcze: 31g
Węglowodany: 31g

 

SMACZNEGO! 🙂

 

Udostępnij:

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Administratorem Twoich danych osobowych przetwarzanych w ramach powyższego formularza jest Dominika Hatala, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą DIETETYK POWSZECHNY DOMINIKA HATALA (NIP: 6381838311). Administrator przetwarza Twoje dane osobowe wyłącznie w celu realizacji prawnie uzasadnionego interesu, jakim jest obsługa komentarzy. Więcej w Polityce prywatności.