
Blog
- Śniadania
- Ania Jaracz
Croissant z jajecznicą i awokado – przepis
Składniki:
- 1 croissant
- 1 łyżka serka śmietankowego
- szpinak lub inna sałata
- 1 jajko
- 3g masło
- 1/2 awokado
- sól, pieprz, czosnek, płatki chili
Croissant z jajecznicą i awokado – opis przygotowania:
Croissanta przekrój na pół i posmaruj serkiem śmietankowym. Do środka włóż garść szpinaki, jajecznicę i plastry awokado. Całość posyp solą, pieprzem, czosnkiem i płatkami chili.
Udostępnij:

Ania Jaracz
Jestem certyfikowanym trenerem personalnym oraz instruktorem fitness. Specjalizuje się w kształtowaniu kobiecej sylwetki, bardzo dużo czasu poświęcam na indywidualne poznanie danego przypadku. Regularnie biorę udział w szkoleniach/kursach, co przekłada się lepsze i szybsze wyniki podopiecznych.
Najnowsza wiedza
Ostatnie przepisy
Sprawdź również
- Zapotrzebowanie kaloryczne kalkulator
- Dieta online
- Dieta przy refluksie
- Dieta śródziemnomorska
- Dieta w depresji
- Dieta na dne moczanową
- Dieta lekkostrawna
- Dieta przeciwzapalna
- Dieta przy niedoczynności tarczycy
- Dieta przy zapaleniu wątroby
- Dieta hashimoto
- Dieta PCOS
- Dieta w cukrzycy typu 2
- Dieta insulinooporność
- Dieta bezglutenowa
- Dieta bez laktozy
- Dieta na nadciśnienie
- Dieta matki karmiącej
- Dieta wegańska
- Dieta obniżająca cholesterol