Desery

Składniki (1 porcja): 15 g herbatników 150 g skyru 20 g budyniu w proszku 100 ml mleka 15 g erytrytolu

Składniki (2 porcje): 200 g jogurtu greckiego 100 ml mleka 1 i ½ łyżeczki żelatyny 100 g malin mrożonych 30

Składniki (2 porcje): 40 g groszku ptysiowego 16 g budyniu waniliowego w proszku 175 ml mleka 200 g puddingu waniliowego

Składniki (2 porcje): 220 ml mleka 10 g erytrytolu 60 g kaszy manny 150 g skyru waniliowego 20 g herbatników

Składniki (2 porcje): 40 g kakaowych herbatników 250 g sera twarogowego półtłustego 300 g puddingu proteinowego o smaku słonego karmelu

Składniki (2 porcje): 300 g skyru waniliowego 200 g puddingu karmelowego 125 g sera twarogowego półtłustego 20 ml mleka 20

Składniki (8 porcji): 120 g banana 120 g malin mrożonych 60 g gorzkiej czekolady 60 g płatków owsianych 25 g

Składniki (8 porcji): 500 g półtłustego twarogu 450 g jabłek 255 g słodzidła np. erytrytolu 3 jajka 100 g masła

Składniki (2 porcje): 250 ml mleka 250 g twarogu półtłustego 150 g skyru waniliowego 200 g puddingu proteinowego słony karmel

Składniki: 150 g jabłka 1 jajko 50 g mąki orkiszowej 30 ml mleka 15 g ksylitolu 10 g oleju proszek

Koszyk