Czekoladowy pudding z serka wiejskiego

Czekoladowy pudding z serka wiejskiego

Składniki (1 porcja):

  • 200 g serka wiejskiego
  • 15 g kakao
  • 15 g odżywki białkowej
  • 12 g miodu
  • 6 g czekolady gorzkiej

Czekoladowy pudding z serka wiejskiego – opis przygotowania:

Umieść serek wiejski, kakao, odżywkę białkową i miód w kielichu blendera i zblenduj na gładką masę. Przełóż krem do słoiczka, udekoruj kakao i posiekaną drobno czekoladą.

Wartości odżywcze (1 porcja):

Kaloryczność: 398kcal
Białko: 32,2g
Tłuszcze: 16,5g
Węglowodany: 30,1g

SMACZNEGO! 🙂

Zobacz ten przepis w formie krótkiego wideo:

Nie przegap kolejnych zdrowych przepisów – dołącz do nas na YouTube!

Udostępnij:

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Administratorem Twoich danych osobowych przetwarzanych w ramach powyższego formularza jest Dominika Hatala, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą DIETETYK POWSZECHNY DOMINIKA HATALA (NIP: 6381838311). Administrator przetwarza Twoje dane osobowe wyłącznie w celu realizacji prawnie uzasadnionego interesu, jakim jest obsługa komentarzy. Więcej w Polityce prywatności.