Blog
- Kolacje
- Ania Jaracz
Przekąska z ciasta francuskiego z camembertem i żurawiną
Składniki:
- 1 ciasto francuskie
- 1 ser camembert
- konfitura z żurawiny
- garść orzechów włoskich
- świeży rozmaryn
Przekąska z ciasta francuskiego z camembertem i żurawiną – opis przygotowania:
Ciasto francuskie pokrój na mniejsze kwadraty i każdy przełóż do blaszki na muffiny. Do każdego pola dodaj kawałek sera camembert, łyżeczkę żurawiny i orzechy włoskie. Piecz ok. 20-25 min w 180 stopniach. Po upieczeniu udekoruj świeżym rozmarynem i gotowe
Udostępnij:
Ania Jaracz
Jestem certyfikowanym trenerem personalnym oraz instruktorem fitness. Specjalizuje się w kształtowaniu kobiecej sylwetki, bardzo dużo czasu poświęcam na indywidualne poznanie danego przypadku. Regularnie biorę udział w szkoleniach/kursach, co przekłada się lepsze i szybsze wyniki podopiecznych.
Najnowsza wiedza
Ostatnie przepisy
Sprawdź również
- Zapotrzebowanie kaloryczne kalkulator
- Dieta online
- Dieta przy refluksie
- Dieta śródziemnomorska
- Dieta w depresji
- Dieta na dne moczanową
- Dieta lekkostrawna
- Dieta przeciwzapalna
- Dieta przy niedoczynności tarczycy
- Dieta przy zapaleniu wątroby
- Dieta hashimoto
- Dieta PCOS
- Dieta w cukrzycy typu 2
- Dieta insulinooporność
- Dieta bezglutenowa
- Dieta bez laktozy
- Dieta na nadciśnienie
- Dieta matki karmiącej
- Dieta wegańska
- Dieta obniżająca cholesterol