Przekąska z ciasta francuskiego z camembertem i żurawiną

Składniki:

  • 1 ciasto francuskie
  • 1 ser camembert
  • konfitura z żurawiny
  • garść orzechów włoskich
  • świeży rozmaryn

 

Przekąska z ciasta francuskiego z camembertem i żurawiną – opis przygotowania:

Ciasto francuskie pokrój na mniejsze kwadraty i każdy przełóż do blaszki na muffiny. Do każdego pola dodaj kawałek sera camembert, łyżeczkę żurawiny i orzechy włoskie. Piecz ok. 20-25 min w 180 stopniach. Po upieczeniu udekoruj świeżym rozmarynem i gotowe
Udostępnij:

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Administratorem Twoich danych osobowych przetwarzanych w ramach powyższego formularza jest Dominika Hatala, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą DIETETYK POWSZECHNY DOMINIKA HATALA (NIP: 6381838311). Administrator przetwarza Twoje dane osobowe wyłącznie w celu realizacji prawnie uzasadnionego interesu, jakim jest obsługa komentarzy. Więcej w Polityce prywatności.