Blog
- Śniadania
- Ania Jaracz
Jajka po ranczersku – przepis
Składniki :
- 2 jajka
- 5g oliwy
- 2 małe tortille
- 1/2 puszki pomidorów
- 1/2 cebuli czerwonej
- 2 łyżki pasty z fasoli
- sól, pieprz, kmin rzymski, płatki chili.
- świeża kolendra
Jajka po ranczersku – opis przygotowania:
Do garnka dodajemy połowę puszki pomidorów, gotujemy i doprawiamy pieprzem, solą, kminem rzymskim, płatkami chili. Na patelni przygotowujemy jajka sadzone. Na osobnej patelni rozgrzewamy oliwę i podsmażamy placki tortilli. Cebulę kroimy. Na talerz dodajemy sos pomidorowy i nakładamy na to placki tortilli, pastę z fasoli, jajka sadzone i posypuje świeżą kolendrą i czerwoną cebulą.
Udostępnij:
Ania Jaracz
Jestem certyfikowanym trenerem personalnym oraz instruktorem fitness. Specjalizuje się w kształtowaniu kobiecej sylwetki, bardzo dużo czasu poświęcam na indywidualne poznanie danego przypadku. Regularnie biorę udział w szkoleniach/kursach, co przekłada się lepsze i szybsze wyniki podopiecznych.
Najnowsza wiedza
Ostatnie przepisy
Sprawdź również
- Zapotrzebowanie kaloryczne kalkulator
- Dieta online
- Dieta przy refluksie
- Dieta śródziemnomorska
- Dieta w depresji
- Dieta na dne moczanową
- Dieta lekkostrawna
- Dieta przeciwzapalna
- Dieta przy niedoczynności tarczycy
- Dieta przy zapaleniu wątroby
- Dieta hashimoto
- Dieta PCOS
- Dieta w cukrzycy typu 2
- Dieta insulinooporność
- Dieta bezglutenowa
- Dieta bez laktozy
- Dieta na nadciśnienie
- Dieta matki karmiącej
- Dieta wegańska
- Dieta obniżająca cholesterol