fit karpatka

Fit karpatka w słoiku

Składniki (2 porcje):

  • 40 g groszku ptysiowego
  • 16 g budyniu waniliowego w proszku
  • 175 ml mleka
  • 200 g puddingu waniliowego
  • 75 g skyru naturalnego


Fit karpatka w słoiku – opis przygotowania:

Budyń z erytrytolem ugotuj na mleku, a następnie wymieszaj z puddingiem i skyrem. Na dno słoika dodaj połowę groszku ptysiowego, na to krem karpatkowy i drugą połowę groszku ptysiowego. Posyp pudrem z erytrytolu.

 

Wartości odżywcze (1 porcja):

Kaloryczność: 266 kcal
Białko: 20,5 g
Tłuszcze: 8,7 g
Węglowodany: 26,7 g

SMACZNEGO! 🙂

Udostępnij:

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Administratorem Twoich danych osobowych przetwarzanych w ramach powyższego formularza jest Dominika Hatala, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą DIETETYK POWSZECHNY DOMINIKA HATALA (NIP: 6381838311). Administrator przetwarza Twoje dane osobowe wyłącznie w celu realizacji prawnie uzasadnionego interesu, jakim jest obsługa komentarzy. Więcej w Polityce prywatności.